Menü Bezárás

Füvesítés, gyepápolás

Füvesítés Gödöllőn és környékén – Váljon valóra az álmod!

Sokaknak korábban csak álom volt az egész évben szép, zöld, egészséges gyep, sokszor nem kelt ki az elvetett mag, a friss vetés gyenge, beteges lett, nem sikerült egységes állományt létrehozni, kidobott pénz lett a füvesítésre szánt pénz. A kerttulajdonosok többsége úgy véli, hogy a füvesítés nem nagy tudomány, bárki képes elvégezni ezt a „varázslatot”, azonban ez tévedés, van jónéhány szakmai szempont, amit a kertészek tudnak csak figyelembe venni, mivel nekik van meg a kellő tudások és tapasztalatuk. Higgye el mindenki, sokkal többe kerül, ráadásul nagyobb bosszúságot okoz egy saját kézzel (rosszul) történő füvesítés, mintha szakembert hívnánk.

 

Füvesítés Gödöllőn és környékén több éves tapasztalattal

Rengeteg kertben megfordultam már és büszkén jelentem ki, hogy mindenhova visszahívnak a kezdetektől. Referenciaképeim között megtekinthetitek az eddig elvégzett füvesítési munkáimat, található köztük olyan, amit a nulláról kezdtünk el, de olyan is, ami már meglévő gyep felturbózásáról, javításáról szól. Több éves tapasztalatom van, gyakorlatban ez 5 évet jelent, elméletben viszont több mint 15-t. Ez az idő elegendő volt ahhoz, hogy kitapasztaljam, mikor, hogyan kell elvégezni a szükséges műveleteket ahhoz, hogy mesés gyepünk legyen.

 

Füvesítés Gödöllőn és környékén biztos sikerrel

Ha engem választotok, biztosak lehettek benne, hogy a siker nem fog elmaradni. Maximalista vagyok, nem hagytam eddig cserben senkit, ügyelek arra, hogy mindig olyan kertet hagyjak magam után, amire büszke lehetek és a tulajdonos otthonosan érzi magát. Nem mondom magamról, hogy hibátlan vagyok, emberből vagyok, így természetesen és is hibázok, viszont a hibáimat mindig lelkiismeretesen kijavítom. Megbízható anyagokkal dolgozok, azonban sajnos így is megesett már, hogy a mag nem úgy kelt ki, ahogyan azt elképzeltük – nem az én hibám volt, de saját költségen orvosoltam a problémát és az újra elvetett mag már gyönyörűen megeredt.

 

Füvesítés Gödöllőn és környékén garanciával

Sok szakemberrel ellentétben nem keresem a kifogásokat, a füvesítésre is teljeskörű garanciát vállalok. Bármilyen probléma előfordulása esetén visszamegyek a kertbe, és mindent megteszek azért, hogy a hibát elhárítsam, és ismét jól érezze magát a kerttulajdonos. A füvesítés után az első nyírásokat én végzem, díjmentesen, ekkor elmondok és megmutatok mindent a megrendelőnek, így a későbbiekben már ő is elvégezheti a nyírást, ápolást.

 

Gyepápolás Gödöllő és környékén

Füvesítés mellett gyepápolási munkálatokat is vállalok Gödöllőn és környékén. Egész évben szüksége van a gyepnek a gondozásra, fontos az öntözése, a tápanyagutánpótlása, a permetezése, a nyírása, valamint el kell végezni tavasszal és ősszel a gyepszellőztetést is. Több éves tapasztalatom garancia arra, hogy tudjam, mikor, mire van szüksége a gyepnek, ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress meg bátran!