Menü Bezárás

Robotfűnyíró telepítése Gödöllőn és környékén

Robotfűnyíró telepítése Gödöllőn és környékén

Bizony, a Te kerted is megérdemli a mesés pázsitot és Te is megérdemled, hogy ne csinálj semmi mást, csak élvezd a látványát. A robotfűnyíró telepítésével hatékonyan megoldhatod, hogy többé ne kelljen vesződni a gyep nyírásával, így hetente több órát, sőt, hosszútávon rengeteg pénzt is megspórolhatsz!

 

Robotfűnyíró telepítése Gödöllőn és környékén – A robotfűnyírók előnyei

A tapasztalatom az, hogy abban az esetben, ha egy megfelelő minőségű, locsolt, ápolt gyepre egy odaillő robotfűnyírót telepítünk, akkor az eredmény sokkal gyönyörűbb lesz, mintha hagyományos fűnyírót használnánk. Ez azért van, mert a fűnyíróval 1-2 hetente megyünk át a gyepen, a robotfűnyíró viszont minden egyes nap körbejárja a területet, millimétereket nyír le, ezt pedig imádja a gyep, viszont a legtöbb gyom nem tolerálja.

Sokkal kevesebb lesz a kerti hulladékunk is, mivel a robotfűnyíró nem gyűjti össze a nyesedéket, hanem speciális kései segítségével olyan apróra mulcsolja, hogy az nem marad a fű tetején, hanem a fűszálak közé esve egy idő után teljesen beépül a talajba, ezzel pedig tápanyaggal látja el a füvet.

A robotfűnyíró rengeteg szabadidővel ajándékoz meg minket. Kinek van kedve 8-10 óra munka után hazaérve elővenni a fűnyírót és dolgozni vele még pár órát? Gondolom senkinek, ha viszont robotfűnyírót telepítünk, ez az idő megmarad nekünk (ez évente összesen egy teljes hét is lehet).

A robotfűnyíró kényelmes, időzítővel indul el és már a kanapén ülve, okostelefon segítségével is vezérelhető. A megfelelően, szakember által telepített robotfűnyíró esetében ráadásul nem kell rendszeresen foglalkoznunk vele, automatikus elindul, visszatér a dokkolóállomásra, feltölti magát és újra elindul.

A robotfűnyíró további előnye, hogy nem hangos, sokkal-sokkal halkabb, mint egy hagyományos fűnyíró – némelyik típus még a 60 decibelt sem éri el. Nem zavar sem Téged, sem a szomszédokat, még hétvégén is elindulhat, senki sem szólni érte.

Robotfűnyíró telepítése Gödöllőn és környékén – Szakember vagy szakember nélkül?

Bárki képes telepíteni robotfűnyírót, ugyanakkor bárki képes lenne öntözőrendszert telepíteni, füvet nyírni, sövényt vágni, mégis szakembert bíznak meg a munkával. Nem véletlenül van ez így, a robotfűnyíró telepítése akkor lesz igazán tökéletes és hibátlan, ha azt egy tapasztalt, rutinos, megfelelő szerszámokkal rendelkező szakember végzi. A robotfűnyíró telepítésének esetében fontos a dokkolóállomás elhelyezése, a határolóhuzal kivezetése, valamint a programozás is. Ezt mind szakember tudja úgy elvégezni, hogy ne kelljen utána kétnaponta ismét arrébb tenni valamit. Ráadásul a robotfűnyíró telepítésére a megfelelő szakember garanciát vállal.

 

Robotfűnyíró telepítése Gödöllőn és környékén – Miért van szükséged robotfűnyíróra?

Ha nem szeretnél füvet nyírni és nem szeretnél a fűnyírásért másnak fizetni, mindenképpen szükséged van robotfűnyíró telepítésére. Ha szeretnél pénzt és időt spórolni, mindenképpen szükséged van robotfűnyíró telepítésére. Ha szeretnél végre tényleg meseszép, irigylésre méltó pázsitot látni a kertedben, mindenképpen szükséged van robotfűnyíró telepítésére. Ha szeretnél haladni a korral és nem szeretnél hangoskodni, bajlódni, büdösíteni a hagyományos fűnyírókkal, mindenképpen szükséged van robotfűnyíró telepítésére.

 

Robotfűnyíró telepítése Gödöllőn és környékén – Árak

Minden egyes kert más, én nem igazán találkoztam még két egyformával. Éppen ezért nem lehet a robotfűnyíró telepítésére sem ráhúzni fix árat. Minden esetben teljesen kertre, illetve személyre szabjuk az árajánlatot egy helyszíni szemlét, megbeszélést követően. Az ár függ, hogy milyenek a kert adottságai, mennyire bonyolult a robotfűnyíró telepítése. Keress meg minket bizalommal és kérj ajánlatot robotfűnyíró telepítésére, felvesszük Veled a kapcsolatot és készségesen állunk a rendelkezésedre!

Robotfűnyíró telepítése Gödöllőn és környékén – Kedvezménnyel

Gödöllői lakosok minden esetben igénybe vehetik a 10 százalékos kedvezményt, illetve azoknak is tudunk adni 10 százalékos kedvezményt, akik nálunk vásárolják meg a robotfűnyírót, valamint a robotfűnyíró telepítő szettet. A 10 százalék kedvezmény számlázáskor kerül jóváírásra.