Menü Bezárás

Kertépítés

Kertépítés szakemberek segítségével

A kertépítés nem sokban különbözik a házépítéstől, esetében is az egyik legfontosabb, hogy hozzáértő kivitelezőt találjunk, aki leinformálható és csak is minőségi alapanyagokkal, gondosan válogatott, szép növényekkel dolgozik. Sajnos manapság a legtöbb szakember nem vállal garanciát a munkájára és sok esetben referenciát sem láthatunk tőlük – pedig véleményem szerint mind a kettő nagyon fontos.

 

Kertet építünk, nem magunknak, hanem a Megrendelőnek!

Mindig, minden esetben hasznos, szakmai tanácsokkal látjuk el a Megrendelőt, de mindenekelőtt fontos tartjuk azt, hogy a kertet nem magunknak építjük meg, hanem a Megrendelő álmait valósítjuk meg. Kertépítés előtt átbeszéljük az elképzeléseket, együtt tervezünk és kitaláljuk, mi az, ami szükséges a kertben ahhoz, hogy minden tökéletes legyen.

 

Kertépítés megbízható, precíz módon

Fontosnak tartom a megbízhatóságot és a precizitást, így már az elején olyan kerttervet adok a Megrendelő kezébe, ami teljes mértékben átlátható. A munkálatok előtt és közben mindig, mindent megbeszélünk, egyeztetünk, nincsenek meglepetések. Igyekszünk tartani magunkat a tervekhez, ha pedig valami mégis közbeszól, leegyeztetjük, nem pedig utólag nyújtjuk be a számlát.

 

Kertépítés előtti fontos dolgok

Kertépítés előtt is találkozhatunk hibákkal, hiányosságokkal, amikre érdemes odafigyelni. Tervezés előtt át kell gondolni, hogy mekkora összeget tudunk a munkára fordítani, milyen funkciót töltsön be a kert, lesz-e a kertben háziállat, szükséges-e takarni a belátást. Figyelembe kell venni, hogy melyik napszakban fogjuk használni a kertet, át kell gondolnunk, hogy milyen növényekre van szükségünk, mely virágokban szeretnénk gyönyörködni. Az általam kedvelt kertek például olyanok, hogy egész évben vannak benne nyíló virágok, az egyik követi a másikat. Nem utolsósorban pedig figyelembe kell venni azt is, hogy mennyi időt, energiát szeretnénk majd fordítani a kert fenntartására.

 

Kertépítés csak óvatosan!

Sajnos, mint sok más szakma, a kertépítő is felhígult az évek során, rengetegen gondolják azt magukról, hogy mindent képesek megcsinálni, a munka végén pedig jön a meglepetés. Általában már a felmérés, valamint az árajánlat elkészítése során ki lehet szúrni a kókler szakembereket. Ők legtöbbször már a felmérésért pénzt kérnek el, az árajánlatért pedig főleg. Szintén nem jó jel, ha az árajánlatban nincs világosan, átláthatóan feltüntetve az anyagszükséglet és a munkadíj. Egy jó szakember ráadásul rendelkezik referenciákkal, mielőtt valakinek kiadjuk a kertépítő munkát, mindenképpen tájékozódjunk!

 

Miért válassz engem, ha kertépítésről van szó?

A felmérés és az árajánlat teljesen díjmentes Gödöllő és 30 km-es körzetén belül, az árajánlatban található árak véglegesek, sosem fogok azzal jönni, hogy ezt még hozzá kell tennünk, mert elszámoltam. Szeretem a szakmámat, van tapasztalatom, kedves, udvarias és rendszerető vagyok a kertben, mindig tisztaságot és rendet hagyok magam után. A határidőket mindig igyekszem betartani, nem nyújtom el a munkálatokat, és mindenről számlát adok. A munkáimra ráadásul mindig, minden esetben garanciát vállalok. Ha ezek után szeretnéd, hogy én valósítsam meg álmaid kertjét, keress bátran!

 

Árajánlatot ide kattintva kérhetsz: Ajánlatkérés